Over mij

Mijn passie is het helpen en ondersteunen van mensen met hun fysieke klachten. Van jongs af aan wist ik dit al en ben daarom ook fysiotherapie gaan studeren aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond en ben meteen aan de slag gegaan. Na een jaar werkervaring besloot ik mezelf te verdiepen in manuele therapie in Coventry, Engeland. Hier heb ik een jaar lang de fulltime manuele therapie opleiding gevolgd en mijn diploma behaald in augustus 2017. Met deze kennis op zak ben ik zelfverzekerd mijn passie verder gaan volgen en gaan werken in de praktijk in Vogelwaarde, waar ik mezelf sinds 1 februari 2018 trotse eigenaar mag noemen.

Dit jaar heb ik cursus Dry Needling Extremiteiten gevolgd en dit praktiseer ik ook dagelijks. De komende jaren richt ik me op het verder uitbreiden van mijn kennis door cursussen en opleidingen te volgen.
In mijn vrije tijd heb ik passie voor onder andere muziek, koken, sociale gelegenheden en sport, zoals wedstrijdzwemmen en hardlopen.