De Praktijk

Fysiotherapiepraktijk Vogelwaarde heeft contracten met zorgverzekeraars. Daarnaast ben ik aangesloten bij het KNGF, Koninklijk Genootschap voor fysiotherapie, en de KNGF klachtenregeling. Daarnaast ben ik aangesloten bij Fysiomove (cooperatie van eerstelijns fysiotherapiepraktijken in de gemeente Hulst) en Fysio-omni (cooperatie Fysiotherapeuten Zeeuws Vlaanderen). Ik ben als fysiotherapeut BIG-geregistreeds en sta aangesloten in het centraal kwaliteitsregister. De praktijk voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

 

Fysiotherapie in Vogelwaarde is al mogelijk sinds 1983 bij Antoine Haers. Per 1 Februari 2018 heb ik de praktijk overgenomen. Samen hebben we gekeken naar de beste aanpak voor alle patiënten en met alle plezier behandel ik deze mensen nu. Ik vind het belangrijk dat fysiotherapie mogelijk blijft in een mooi dorp als Vogelwaarde. Ik lever fysiotherapie zowel in de praktijk als aan huis.

Ik omring mezelf met ervaren professionals door me aangesloten te hebben bij het netwerk van fysiotherapeuten in gemeente Hulst: Fysiomove.